Kwaliteit / certificaten

Kwaliteit

De Olense Vleeswaren Industrie staat bekend om haar gevarieerd gamma aan voedingswaren. Door onze diversiteit is het uiteraard belangrijk om een duidelijk systeem te hebben en vaste procedures te volgen. Bij OVI zetten we de kwaliteit van onze producten op de eerste plaats. We hechten zeer veel belang aan foodsafety.

Wij hebben bij OVI heel wat eigen merken, maar wie ons beter kent weet dat wij ook heel wat producten onder private label op de markt brengen. Wij worden dan ook regelmatig gecontroleerd via externe audits. Deze audits gebeuren meestal onaangekondigd om er zeker van te zijn dat wij een continue kwaliteitsfactor hebben. De certificaten die wij hierbij ontvangen tonen aan dat wij streven naar de hoogste kwaliteitsnorm.

IFS Food logo

IFS certificaat

De IFS is een organisatie van handelsbedrijven en industriële ondernemingen met een gemeenschappelijk doel. Ze controleren aan de hand van uniforme standaards of de productie en diensten van hun producenten, logistieke ondernemingen en brokers/agenturen in staat zijn om een product, dat aan de voedselveiligheidsvoorschriften en klantspecificaties voldoet, te produceren of te behandelen. (bron: ifs certification)

Met trots kunnen wij zeggen dat wij beschikken over het Higher level certificaat (2022-2023) met een score van 95.26%.